Finja – lär dig skulptera i betong

Tua Broderick Instruktionsfilm

Hur lätt är det att skulptera i betong? I denna instruktionsfilm visar Finja hur enkelt det är. Under ett par månader följde vårt filmteam Finjas arbete vilket resulterade i denna 20 minuters inspirations- och instruktionsfilm som sedan spridits till skolor i Sverige och Norge.

Öresundsbron

Tua Broderick Instruktionsfilm

Öresundsbro Konsortiets kundservice behövde ett enkelt sätt att svara på de mest förekommande frågorna, både som service för kunder och för att minska arbetsbördan hos kundtjänst. Broderick Productions skapade fyra filmer, på danska, svenska och engelska, baserade på de vanligaste frågorna, som ”Vad händer om min bil stannar på bron eller i tunneln”, ”Hur betalar jag i betalstationerna” och ”Var sätter jag Öresundsbizzen i min bil”.

Forskarfrukostar

Tua Broderick Instruktionsfilm

Ideon Meeting arrangerar årligen åtta frukostforum med fokus på den forskning som bedrivs vid Lunds universitet. Broderick Productions filmar varje frukost och dokumenterar med inbyggda slides för Ideon Meetings hemsida. Den som inte har möjlighet att delta behöver alltså inte missa nyheter och framsteg.

Finja Gränslös

Tua Broderick Instruktionsfilm

Lekfullt mursystem, finns det? Ja, hos Finja! Filmen visar en total paketlösning som gör det lätt att åstadkomma även de mest kreativa murkonstruktioner.
Filmen producerades på svenska och norska och distribuerades till samtliga Finjas leverantörer i Skandinavien.

DoxBee

Tua Broderick Instruktionsfilm

Hur sammanför och jämför man olika versioner av mail, textdokument, memon etc från olika samarbetspartner välden över? Man använder sig av applikationen DoxBee. Hur? Det visar filmen Broderick Productions gjort!